In ontwikkeling
Magistratenlaan 54 's-Hertogenbosch
Magistratenlaan 54 's-Hertogenbosch

Tribute Den Bosch

Momenteel wordt het nieuwe hotel Tribute van Marriott International gebouwd op het Paleiskwartier. Het Paleiskwartier is het nieuwe hypermoderne stadsgebied van 's-Hertogenbosch, direct gelegen aan het stadscentrum en het centraal station.

Het hotel met 160 kamers en twee restaurants, waarvan een is gelegen op het dakterras met prachtige uitzicht over de stand Den Bosch. Het hotel zal geëxploiteerd worden door Oddysey Hotel Group. In de toren naast het hotel wordt 689 m2 kantoorruimte gerealiseerd verdeeld over vier verdiepingen met een separate ingang. Deze kantoorruimtes hebben een prachtig uitzicht over de stad en de nabije omgeving. 

 

Tribute Portfolio

Tribute Portfolio geeft gasten toegang tot uitzonderlijke onafhankelijke hotels over de hele wereld. Van resorts tot opwindende hotels op verschillende stedelijke locaties, biedt elk Tribute Portfolio Hotel biedt een geïnspireerde stijl en superieure service.

 

Marriott International 

Marriott International is de grootste hotelketen ter wereld met meer dan 6.900 accommodaties in 130 landen. Met 30 merken kan Marriott International verschillende doelgroepen over de hele wereld huisvesten.
Met meer dan 110 miljoen leden is Marriott Rewards het grootste loyaliteitsprogramma voor hotels. Marriott Rewards is verantwoordelijk voor ongeveer 50% van alle overnachtingen in de hotels van de groep.

Locatie