Over ons

Built to Build. Denken, durven, doen.

Built to Build belegt in en realiseert voor eigen rekening en risico grootschalige vastgoedprojecten; hoogwaardig, onderscheidend en sterk renderend. Voor alle ‘stakeholders’. Creatief, constructief en realistisch. Van eerste idee tot uiteindelijk rendement. Dit is het perspectief van waaruit wij denken, durven en doen.

Als de situatie er om vraagt, gaan we door waar anderen stoppen. Intuïtief en rationeel tegelijk. Wij beleggen in en (her-)ontwikkelen onder meer logistieke centra, utiliteitsobjecten, multifunctionele bedrijfspanden, kantoren, winkels en woningen.

Built to Build -al meer dan 30 jaar thuis in Nederland- is compact georganiseerd. Met onze solide financiële structuur zorgt dit voor onafhankelijke slagkracht. De markt kent Built to Build als standvastige, snelle beslisser met een gezond renderende projectontwikkeling en vastgoedexploitatie. Strategische aankoop van individueel vastgoed, overname van bestaande portefeuilles en het verwerven van grondposities borgt onze continuïteit.

Door de uitgelezen balans van marktgerichte ontwikkeling en realisatie in combinatie met kwalitatieve beleggingen, biedt Built to Build toekomstige gebruikers het fundament voor optimaal rendement.