Premium logistics

Wij stellen graag aan u voor het Built to Build label premium logistics:

Als risicodragende ontwikkelaar, zijn wij enorm kritisch in welke locaties we kiezen. Built to Build Premium Logistics concentreert zich vooral op logistieke hotspots- en multimodale locaties. Onze ontwerpen worden als state of the art gekarakteriseerd en zijn daarbij gericht op een grote functionaliteit en duurzaamheid. Duurzaamheid wordt steeds belangrijker en hoeft niet duurder te zijn. We zijn dan ook trots op de grote kennis die we in de loop der jaren hebben opgedaan over hoe logistieke distributie optimaal werkt en hoe deze ook vertaald kan worden in duurzaamheid.

Efficiency en betrouwbaarheid is daarbij het credo. Grote logistieke dienstverleners weten ons te vinden. En de toenemende trend van outsourcing vergroot de behoefte aan just-in-time levering vanuit logistieke centra en door toenemende e-commerce is er een verschuiving waarneembaar van orderpicking en productiviteit naar orderfulfillment (VAL /VAS-activiteiten) en kwaliteit.

Onze projecten zijn helemaal toegespitst op de ultramoderne, geperfectioneerde systemen die logistieke experts hebben ontwikkeld. We weten als geen ander waar het om draait. Supervlakke vloeren bijvoorbeeld, zodat reachtrucks stabiel blijven als voorraden van grote hoogte moeten worden gepicked. We onderkennen het belang van hoge vloerbelastingen en verwerken deze - en al onze andere opgebouwde kennis - in onze voorstellen.

Om exact in te spelen op uw eisen en wensen, gaan we graag met u om tafel. U legt ons uw logistieke vraagstuk voor en wij gaan, in samenwerking met de juiste partners, zorgen voor logistieke oplossing waar u echt op kunt bouwen! Ook delen we graag onze opgedane ervaringen met andere projecten, zodat u hier uw voordeel uit kunt halen. Wat werkte bij anderen wel en wat waren verbeterpunten? Welke oplossingen zijn waarvoor gekozen? Veel ervaring betekent dus veel kennis om te delen, waar u van profiteert.

 

Premium Logistics: make business move