Verbeelding in beeld

Elke nieuwe ontwikkeling begint met verbeelding, een idee, een concept, een plan.
Wij optimaliseren vastgoed door waarde toe te voegen. In nieuwbouw en door herontwikkeling van bestaande panden. Dit doen we met creatieve, snelle, efficiënte en vooral kwalitatieve ideeën, plannen en oplossingen. Dat is Built to Build.

We zouden hier uitvoerig kunnen vertellen over onze projecten, maatwerkontwikkelingen, beleggingen en vastgoedexploitatie. Of over onze manier van werken en de vaak langjarige relaties met investeerders, huurders en beleggers, nationaal en internationaal. Dit doen we bij voorkeur in een persoonlijk gesprek met u, zodat u een precieze indruk krijgt van wie we zijn en wat we voor u kunnen betekenen. Bovendien voelt u zo meteen wat we bij Built to Build bedoelen met denken, durven en doen.

Als het gaat om onderscheidend vastgoed met substantiële toegevoegde waarde realiseert Built to Build omvangrijk, hoogwaardig en duurzaam renderend vastgoed in de breedste zin van het woord. Built to Build belegt en ontwikkelt voor eigen rekening en risico. Al meer dan 30 jaar.

We laten graag beelden tot de verbeelding spreken. Onze website toont u een brede selectie uit ons portfolio. Wij nodigen u van harte uit met ons van gedachten te wisselen over mogelijke samenwerking.