Kerkstraat 63-69 's-Hertogenbosch
Kerkstraat 63-69 's-Hertogenbosch

Winnaar publieksprijs puiprijs 's-Hertogenbosch 2015.

Op de begane grond alsmede de eerste verdieping is modeketen Zoomers gevestigd. Deze luxe modewinkel voor zowel dames als heren heeft een oppervlakte van ruim 2.800 m².
Daarnaast wordt op de hoek van het pand door Zoomers het Fashion Café geëxploiteerd (ruim 385 m²) waar het winkelend publiek in een luxe ambiance een lunch of diner kan nuttigen.

Op de tweede verdieping is sinds 2014 CityGym gevestigd. Bij CityGym Den Bosch kun je terecht voor Milon, Fitness & Personal Training. 

Op de tweede en derde verdieping is sinds april 2014 een designhotel geopend. The Duke Boutique Hotel omvat een zeventiental unieke hotelkamers, allen met een eigen moderne luxe uitstraling. De ontvangst en een lounge is op de tweede verdieping. De kamers gelegen op de derde verdieping aan de zijde van de Kerkstraat hebben een fraai uitzicht op de Sint-Jan en via het Kerkpleintje richting de Markt.

De kelder van het pand wordt door de Gemeente ’s-Hertogenbosch geëxploiteerd als fietsenkelder waar ruim 1.000 rijwielen dagelijks gratis gestald kunnen worden.

Locatie