De Ring Vught
De Ring Vught

In Vught-Zuid heeft Built to Build ‘BusinessPark Vught’ ontwikkeld. Het bedrijventerrein is ideaal gelegen ten opzichte van de A2 en is gelegen op een zichtlocatie aan de Laagstraat. Op BusinessPark Vught zijn drie hoogwaardige kantoorvilla’s, 24 multifuntionele bedrijfsunits en vijf bedrijfsruimten met kantooruitstraling gerealiseerd.

Locatie

Specificaties

Kantoorvilla’s
De drie kantoorvilla’s zijn van kwalitatief, hoogstaand niveau en hebben door de fraaie architectuur een moderne, frisse uitstraling. Eén van de kantoren heeft een omvang van 2.650 m², in dit kantoor is het hoofdkantoor van Cello gehuisvest. De twee andere kantoorgebouwen hebben een afmeting van circa 870 m². De kantoorvilla’s bevinden zich op een zichtlocatie met aan de voorzijde een groene structuur, gevormd door monumentale boomrijen.

Business Units
Tussen de moderne kantoorvilla’s is vanaf de hoofdweg zicht op vijf kwalitatieve bedrijfsruimten met kantooruitstraling van circa 522 m². Deze bedrijfsruimten zijn uitstekend geschikt voor bedrijven die naast een kantoordeel ook een hoogwaardige showroom wensen.

De midicentra op BusinessPark Vught zijn multifunctionele bedrijfsunits met variabele afmetingen van 112 m² t/m 184 m². Deze units hebben naast primaire werkplaats- en/of productiefaciliteiten een verdiepingsvloer waar een kantoordeel gerealiseerd is.

Bouwjaar: 2010