Te huur
Stadhuisplein 354 Tilburg
Stadhuisplein 354 Tilburg

In het centrum van Tilburg, op een mooie zichtlocatie aan het Stadhuisplein en direct grenzend aan het kernwinkelgebied, is deze commerciële ruimte gesitueerd. Aan het Stadhuisplein zijn o.a. gevestigd: Henri Bloem, Prins Heerlijk, Handyman, Jacobi's, Brasserie De Katterug etc. In 2018 heeft de Primark op 100 m afstand haar deuren geopend! Dus ideaal om nu voor te sorteren op de grote aanloop van bezoekers voor de Primark.

Het stadscentrum is goed bereikbaar, zowel met de auto als met het openbaar vervoer. In een straal van ca. 200 meter bevinden zich de parkeergarages Emma, Koningsplein en Louis Bouwmeesterplein. Daarnaast zijn er nog parkeerplaatsen op loopafstand aan o.a. de Schouwburgring. Tilburg is zeer goed bereikbaar met het openbaar vervoer en kent 3 NS stations, waarvan het NS Centraal en tevens het busstation op ca. 10 minuten loopafstand zijn gelegen. 

Het object is onderdeel van een kleinschalig complex bestaande uit de onderhavige commerciële ruimte op de begane grond alsmede 3 woningen op de etages. De aangrenzende objecten betreffen soortgelijke bebouwingen waardoor de commerciële ruimtes op de begane grond ruimtes een lint vormen waarin dienstverleners en horeca zijn gehuisvest. 

Oppervlakten:
Begane grond : ca. 90 m² 
Entresol : ca. 15 m² (dagverblijf/pantry, toilet, c.v.-ruimte) 
Kelder : ca. 70 m² (ca. 2.40 m hoog), uitstekend geschikt als b.v. trainingsruimte/archief alsmede ca. 20 m² opslagruimte/berging (ca. 1.60 m hoog) 

Voorzieningen
De ruimte is voorzien van o.a. de navolgende zaken: 
- Pui met een breedte van ca. 6.50 meter; 
- Fraaie ruimte in open structuur ; 
- Relatief hoog plafond, ca. 3.50 meter; 
- Systeemplafonds met verlichtingsarmaturen; 
- Centrale verwarming middels radiatoren; 
- Wandkabelgoten t.b.v. elektra, data, en telefonie; 
- Pantry/dagverblijf en toilet op entresol. 

De huurprijs bedraagt € 36.000,- per jaar, exclusief BTW en servicekosten.