Skip to content

Kantoorruimte Den Bosch

Te Huur

Omschrijving

Dit kantoorgebouw is herkenbaar gelegen op zicht locatie aan de Bruistensingel. Het kantoorgebouw maakt deel uit van het representatieve kantorenpark Soetelieve-Noord. Voor de verhuur is circa 420 m2 kantoorruimte beschikbaar op de tweede verdieping.

Te huur

€ 130/m²/p.j.

Oppervlakte

Er is 420 m² beschikbaar, gelegen op de tweede verdieping.

Parkeren

Er zijn voldoende parkeerplaatsen op eigen terrein beschikbaar. Prijs op aanvraag.

Energielabel: A

Beschikbaarheid

Per direct beschikbaar.

Huurperiode

In overleg.

Huurbetaling

In overleg.

Indexering

Jaarlijks, op basis van het Consumenten Prijsindexcijfer (CPI), reeks Alle Huishoudens (2015=100); voor het eerst 1 jaar na de huuringangsdatum.

BTW

Uitgangspunt is een met BTW belaste huurprijs. Indien een huurder niet voldoet aan de voor belaste verhuur gestelde criteria zal de huurprijs zodanig worden verhoogd dat het voor verhuurder ontstane financiële nadeel volledig wordt gecompenseerd.

Opleveringsniveau

Het gehuurde wordt in de huidige staat opgeleverd - waarbij de eigendommen van vertrekkend huurder worden verwijderd - voorzien van:

  • Representatieve gezamenlijke entree;
  • Liftinstallatie;
  • Systeemplafonds voorzien van energiezuinige LED-verlichting met lichtdetectie;
  • Luchtbehandelingsinstallatie i.c.m. koeling en verwarming;
  • Vloerbedekking;
  • Scheidingswanden conform huidige indeling;
  • Voldoende sanitaire voorzieningen per bouwlaag;
  • Aluminium kozijnen voorzien van dubbele beglazing;
  • Pantry.

Bankgarantie

Een bankgarantie ter grootte van 3 maanden huur vermeerderd met servicekosten en BTW dient gesteld en afgegeven te worden door een erkende Nederlandse bankinstelling.

Het bovenstaande behelst geen aanbod doch slechts vrijblijvende en globale informatie met betrekking tot het daarbij genoemde onroerend goed. Wij kunnen niet instaan voor de juistheid van of volledigheid van deze gegevens.

Locatiebeschrijving

Onderhavig kantoor is door haar ligging nabij de op- en afritten van en naar de A2, met een directe aansluiting op de A59 en A50, zeer goed met het eigen vervoer bereikbaar. Op loopafstand bevindt zich een bushalte die een frequente verbinding heeft van en naar het Centraal Station, Station Oost en het centrum van Den Bosch.