Skip to content

Last mile distributiecentrum Amsterdam

Te Huur

Omschrijving

De toekomst van logistiek: AMS CityDocks, hoogwaardig ‘all-electric’ last mile distributiecentrum Amsterdam te huur, gereed voor actie in Q2 2025!

Built to Build en Proptimize zijn begonnen met de ontwikkeling van AMS CityDocks op Business Park Amsterdam Osdorp. Dit ‘full-electric’ stadsdistributiecentrum met een direct beschikbare 5 Megawatt elektra-aansluiting bevindt zich op slechts 15 minuten van het Centrum van Amsterdam. De verwachte oplevering is gepland voor begin Q2 2025.

AMS CityDocks, ontworpen met volledige elektrische voorzieningen, voldoet aan hoge duurzaamheidsnormen. Het omvat cityhubs variërend van 2.300 m² tot ruim 28.000 m², met een inpandige fietsparkeerplaats voor 140 fietsen en een parkeergarage voor meer dan 400 auto’s en bestelbussen, allemaal uitgerust met voldoende oplaadpunten.

Duurzaamheid en een hoogwaardige werkomgeving zijn kernwaarden voor AMS CityDocks, dat streeft naar een BREEAM 2020 **** Excellent certificering. Het complex zal worden uitgerust met warmtepompen, 6.500 zonnepanelen met een capaciteit van ruim 3 Mw, 90% FSI, lichtsensoren en waterbesparende maatregelen. De gevels en het buitenterrein dragen bij aan lokale biodiversiteit, en er wordt een aangrenzend park aangelegd met een aquaduct dat hemelwaterafvoeren verbindt. Start bouw staat gepland begin Q2 2024.

citydocks.com

Te huur

Prijs op aanvraag

Vloeroppervlakte

Flexibele units vanaf circa 2.300 m² tot 28.000 m²

Docks

20 loading docks en 53 docks voor box trucks

Parkeren

Totaal aantal parkeerplaatsen: 401, waarvan 332 in de parkeergarage, 37 aan de voorzijde van de kantoren, en 32 bestemd voor bestelwagens.

BREEAM

BREEAM 2020 **** Excellent

Huurinfo:

Aanvullende informatie volgt. Voor meer info neem contact op of bekijk de website: