Skip to content

Winkelruimte Almere

Te Huur

Omschrijving

Direct aan het NS-station gelegen winkelruimte op een absolute A1 locatie in Almere Buiten. Het betreft een nieuwbouw complex welke in Q1 2021 is opgeleverd. Holiday Inn heeft een hotel met 160 kamers geëxploiteerd en er bevinden zich 12 huurappartementen in het complex. De begane grond aan de stationszijde is voorzien van een horecastrip met terrasmogelijkheden. De winkelstraat zijde is voorzien van winkelruimten.

Te huur

€ 275/m²/p.j.

Oppervlakte

169 m²

Parkeren

Onder en rondom het winkelcentrum bevinden zich ruim voldoende openbare parkeervoorzieningen. Het maximale tarief voor parkeren in Almere Buiten bedraagt € 2,- per 24 uur, wat ervoor zorgt dat consumenten langer in het winkelcentrum blijven.

Energielabel: A++

Beschikbaarheid

Per direct beschikbaar.

Huurperiode

5 jaar met telkens een verlenging van 5 jaar.

Huurbetaling

De huurprijs bedraagt € 275,- per m² per jaar exclusief service-/ promotiekosten en BTW.

Indexering

Jaarlijks, op basis van het Consumenten Prijsindexcijfer (CPI), reeks Alle Huishoudens (2015=100); voor het eerst 1 jaar na de huuringangsdatum.

Opleveringsniveau

Het gehuurde wordt in ‘huidige staat, leeg en ontruimd’ opgeleverd en als casco verhuurd.

Servicekosten

De servicekosten bedragen € 0,50 per m² per jaar exclusief BTW op voorschotbasis.

De promotiekosten bedragen ca.
€ 8,50 per m² per jaar exclusief BTW.

Bankgarantie

Waarborgsom ter grootte van drie maanden huur inclusief service-/ promotiekosten en BTW.

Huurcontract

Huurovereenkomst op basis van het standaardmodel van de Raad voor Onroerende Zaken (ROZ juli 2008).

BTW

Huurder dient te verklaren dat hij voor ten minste 90% met omzet belaste prestaties verricht. Indien de huurder hier niet aan voldoet of niet meer aan kan voldoen, zal er van rechtswege sprake zijn van omzetbelasting vrijgestelde verhuur. Alsdan wordt de overeen te komen of reeds overeengekomen kale huurprijs, exclusief BTW, zodanig verhoogd, dat het voor de verhuurder ontstane financiële nadeel wordt gecompenseerd.

Locatiebeschrijving

Het stadcentrum van Almere Buiten is goed te bereiken via de rijkswegen A6 en A27. Eveneens bevindt het NS- en busstation Almere Buiten zich binnen een straal van 50 meter. Vanuit het NS station Almere Buiten rijdt er elke 10 minuten een trein naar Amsterdam en Lelystad. De bereikbaarheid mag men dan ook optimaal noemen.

Het zelfstandige stadsdeel Almere Buiten heeft 56.000 inwoners met een verwachte groei naar 70.000 inwoners binnen 10 jaar. De aanwezigheid van de grootste woonboulevard van Flevoland genaamd DoeMere MegaStores zorgt ook voor bezoekers uit Almere Stad, Lelystad en Zeewolde. Binnen 50 meter bevinden zich onder andere gerenommeerde retailformules als ICI Paris XL, Kruidvat, Primera en Van Haaren.